Nemovitosti ve Španělsku

Pokud nežijete trvale v této nádherné a přívětivé zemi, není pro Vás jednoduché pohybovat se v tomto labyrintu zákonů a pravidel. Velmi důležitou skutečností je, že ve Španělsku neexistují žádná pevná pravidla týkající se nákupu nemovitostí. Realitní kanceláře nemusí mít žádné oprávnění a nejsou právně odpovědné za uskutečněný prodej.

Kupní proces nemovitosti ve Španělsku

 

Nemovitosti Costa Blanca, Costa Cálida 

V této oblasti spolupracuji s manželi Doleželovými, kteří již dlouhá léta žijí v této oblasti Costa Blanca v jedné z 5 nejzdravějších oblastí na světě! Tak to alespoň tvrdí Světová zdravotnická organizace (WHO) a vysvětluje to speciálním mikroklimatem s vysokým obsahem jódu v ovzduší.

Já osobně k této oblasti mám velmi blízko, protože již dlouhá léta sem jezdím za rodinou, která se přestěhovala také kvůli svému zdraví a místnímu klimatu.

Na své si zde přijdou i milovníci golfu pro nespočet kvalitních golfových hřišť. Španělské tapas a vína také patří neodmyslitelně k této nádherné zemi, a nesmím opomenout pravou španělskou Fiestu, ta vám velmi příjemně zpestří váš pobyt u moře.

A teď chceme spolu s manželi Doleželovými dopřát totéž i Vám...

Nemovitosti v Costa Blanca, Costa Cálida

 

Nemovitosti Malaga, Marbella

V této oblasti spolupracuji s paní Klárou Kratochvílovou. Je velmi ochotná a ráda Vám se vším pomůže. Ona sama tvrdí, že za její optimistickou a milou náladu může zdejší španělské podnebí a lidé okolo. Tady totiž Vaše veškeré starosti odvane teplý slaný větřík.

Starobylý svět Malagy vás okouzlí svou tajemnou atmosférou, fascinující historií a jejich dech beroucí pláže musíte vidět. Celá oblast je rájem pro sportovce, příznivce vodních sportů, golfu i tenisu. Ne nadarmo název tohoto letoviska znamená bohatství, lesk, mezinárodní smetánku a je cílem těch nejrůznějších světových filmových hvězd, aristokratů, ropných šejků a dalších VIP z celého světa.

Já se jim vůbec nedivím, protože zde si to prostě zamilujete!

Nemovitosti v Malaga, Marbella

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně