Tři kroky k úspěšnému prodeji nemovitosti

1. Úvodní schůzka

Na úvodním setkání se u dobré kávy 😊 seznámíme s Vašimi představami o prodeji a vysvětlíme Vám základní principy prodeje a toho, jak naše realitní kancelář funguje.

Vyslechneme si Vaše představy o prodejní ceně a společně probereme veškeré dostupné informace o prodávané nemovitosti (List vlastnictví, dokumentace ke stavbě, nabývací tituly, průkaz energetické náročnosti budovy atd.) 

 

2. Příprava prodejní strategie

Vypracujeme analýzu prodejní ceny a odsouhlasíme si postup při prodeji.

Na referenčních prodaných nemovitostech Vám ukážeme ověřený postup, jak správně a za co možná nejvyšší tržní cenu efektivně prodávat za použití nejmodernějších technologií (video prohlídky, foto z dronu od profesionálního fotografa, kvalitní půdorysy nemovitostí atd.).

3. Prodej nemovitosti

V případě prodeje nemovitosti (domu nebo bytu) vše kvalitně připravíme a naaranžujeme, abychom zájemce o nemovitost co možná nejvíce zaujali (tzv. home staging). Profesionální fotograf nemovitost nafotí a případně připraví video na té nejvyšší úrovni. 

Nemovitost začneme nabízet a prodávat klientům z naší databáze, tak i na nejfrekventovanějších inzertních serverech typu sreality.cz, stredoceskereality.cz, reality.idnes.cz a dalších.

V momentě, kdy máme toho správného kupujícího, zahájíme nezbytné kroky k přípravě veškeré potřebné smluvní dokumentace.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně