Zpět na přehled

Světlý apartmán 3+1, 80 m od moře, Torrevieja - Acequión, Alicante - Španělsko

Evidenční číslo: 22
Adresa: Playa del Acequión, Španělsko
Cena: 93 900Euro
93 900Euro

Popis nemovitosti

Krásný a světlý byt pouhých 80 m od pláže Acequión. .

Byt je nabízen včetně dubového nábytku a šatních skříní, plně vybavené kuchyně včetně lednice, myčky a pračky, koupelnou se sprchovým koutem, také včetně topení, klimatizací a bezpečnostních vchodových dveří. Dispozičně 3+1 nabízí prostorných 77 m2 s vysokými stropy. Jedná se o rohový byt s krásným, čistým výhledem na moře. V budově se nachází výtah.

V okolí najdete autobusy, obchodní centra, školy, nemocnice, dětské hřiště, pobřeží s nádhernými plážemi, ale také slané jezera známá jako Laguna de la Mata a Salinas de San Miguel.. Vysoká koncentrace jódu spolu s teplotními faktory vytváří tvz. "mikroklima" jedinečnou pro tuto oblast a jen několik dalších na celém světě.
Tato kombinace zaručuje výborné prostředí, které je ideální pro lidi trpící astmatem, artritidou, poruchami pohybového aparátu a kožními poruchami, jako je ekzém a psoriáza! Také proto tato oblast byla vyhlášená světovou zdravotnickou organizací WHO jako jednou z nejzdravějších oblastí na světě.

Úžasná dostupnost z letiště v Alicante, kam z ČR létají přímé linky, je od apartmánu vzdáleno 46,5 km. Přímé letecké spojení na trase Praha Alicante operují aerolinie Eurowings. Přímý let Pardubice Alicante pak provozuje Ryanair.

Základní údaje

Evidenční číslo22
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní, jen vlastní WEB

Cena a údaje k ceně

Cena93 900
MěnaEuro

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaPlaya del Acequión, Španělsko
GPS latitude37.9723666
GPS longitude-0.6936898

Vlastnosti, volby

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře