Zpět na přehled

Řadový dům 4+1, Orihuela Costa - Playa Flamenca, Alicante - Španělsko

Evidenční číslo: 24
Typ: Řadový
Adresa: 03189 Playa Flamenca, Alicante, Španělsko
Cena: 150 000Euro
150 000Euro

Popis nemovitosti

Tento městský dům se 3 ložnicemi a 2 koupelnami nabízí ideální příležitost pro vaši dovolenou; blízkost hlavních zajímavých míst; a neodolatelnou cenou. V přízemí je 1 ložnice a koupelna, kuchyň a obývací pokoj. V prvním patře jsou 2 ložnice, koupelna a solárium.

Centrální umístění této čtyřkolky umožňuje přístup k hlavním zajímavým místům pěšky: jako je CC Boulevard (7 min); supermarket Mercadona (5 min); místní bary a restaurace; Bankomaty a samozřejmě... zátoky Playa Flamenca (La Mosca, jen 1535 metrů pěšky).

Nedaleký známý trh Playa Flamenca (Orihuela Costa) se koná v sobotu ráno, aby se prolnul s rozmanitostí národností (mimo jiné Švédové, Angličané, Němci, Španělé, Belgičané), které obohacují naše pobřeží. Výhodou tohoto domu je, že má soukromou ulici (komunitu) se snadným parkováním.

Východní orientace tohoto domu vám umožňuje užívat si slunce po celý den a poskytuje teplo hlavním oblastem domu, jako je obývací pokoj, zasklená terasa a hlavní místnost. Kvalita interiéru domu je normální a nabízí útulnou a příjemnou atmosféru. Obývací pokoj-jídelna je prostorná a díky výškovému rozdílu je chráněna před pohledy těch, kteří procházejí komunitními chodbami.

Na zahradě je velmi útulná terasa ideální pro odpolední odpočinek nebo ranní kávu: a vaši rodinu a přátele potěší pozvání na pár drinků nebo grilování v okouzlující atmosféře s hudbou pod zapadajícím sluncem. v soláriu s krytou částí chráněnou před větrem.

Komunita je obzvláště přátelská, s majiteli mnoha různých národností (Švédové, Irové, Angličané, Němci, Španělé atd.) typických pro naši plážovou oblast. O komunitní prostory je celoročně pečováno, stejně jako o olympijský komunitní bazén s dětskou částí v uzavřené rezidenční čtvrti s celoročně bydlícími majiteli.

Extra: vestavěné skříně, gril, lékařská centra, spíž, galerie, zahrada, telefonní linka, světlo, elektřina, společný bazén, solárium, TV, terasa, veškerý exteriér, stromy, autobusy, nákupní centra, školy, pobřeží, golf, nemocnice, urbanizace, oplocené, dětské areály.

Ideální nemovitost pro ty, kteří si chtějí užít klid na pobřeží Orihuela, kde po celý rok převládá prestiž, bezpečnost a dobré počasí.
Orihuela Costa je oblast zvláštního zájmu pro ty, kteří si chtějí užít některé z nejlepších pláží na Costa Blanca a hrát golf, protože jsme obklopeni šesti úžasnými golfovými hřišti (C.Golf Villamartin, C.Golf Las Ramblas, C.Golf Campoamor , C. Golf de Entre Naranjos, C. Golf La Finca Golf a C. Golf Lo Romero).
Pokud jste navíc milovníci nakupování a nových trendů, můžete si užít příjemný den procházkou naším známým nákupním centrem La Zenia Boulevard.
Také zásadní bod pro všechny obyvatele a turisty Orihuela Costa a Torrevieja, protože se můžeme pochlubit jednou z nejprestižnějších zdravotnických služeb ve Valencijském společenství, jak nemocnice de Torrevieja, tak nemocnice Quiron (soukromý management) jsou velmi blízko.
Za zmínku stojí také místní trhy, kde se můžete projít, nakoupit typické produkty z této oblasti a najít skutečné výhodné nabídky, které nezklamou. Čtvrtky v Dehesa de Campoamor (Agua Marina), pátek v Torrevieja (Polígono Casa Grande) a soboty v Playa Flamenca (Calle Nicolas de Bussi).
Ze všech výše uvedených důvodů jsme si jisti, že se na naši oblast budete spoléhat jako na oblast zvolenou pro vaši novou investici do nemovitosti.

Základní údaje

Evidenční číslo24
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníVícegenerační dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní, jen vlastní WEB
En. náročnostB - velmi úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena150 000
MěnaEuro
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresa03189 Playa Flamenca, Alicante, Španělsko
AdresaPlaya Flamenca
GPS latitude37.9301987
GPS longitude-0.7239366

Vlastnosti, volby

Umístění v obciRušná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
Inž. sítěKlimatizace, TV satelit, TV kabel, Telefon, Internet
VybaveníZařízeno částečně nábytkem, Bazén, Zařízeno nábytkem, Zahrada, Parkování, Terasa, Balkon, Lodžie
CharakteristikaBydlení pro rodiny, Krátkodobý pronájem, Spolubydlení
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Škola, Školka, Supermarket, Úřady, Zdravotnická zařízení
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, MHD, Přístav, Silnice, Vlak
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelová televize, Internet, Kabelové rozvody, Satelit, Telefon
OkolíRekreační, Obytná, Obchodní a obytná, Komerční, Obchodní, Venkovská

Plochy

Užitná200 m2
Podlahová85 m2
Zahrada115 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2
Počet místností4
Počet pokojů3
Počet koupelen2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře